ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΚΠΕ ΣΦΑΚΙΩΤΩΝ

 

Πρόσκληση για υποβολή προσφορών για τη διατροφή και τη διαμονή σε δράσεις του ΚΠΕ Σφακιωτών για την περίοδο 04/03/2019 ως 30/06/2019

Σας γνωρίζουμε ότι το ΚΠΕ Σφακιωτών στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του για το σχολικό έτος 2018-2019 στο πλαίσιο της Πράξης «ΚΕΝΤΡΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ (ΚΠΕ)-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ» που υλοποιείται μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ» με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, θα υλοποιήσει δράσεις (προγράμματα, σεμινάρια, ημερίδες κ.λ.π) μαθητών και εκπαιδευτικών για τη χρονική περίοδο Μάρτιος 2019 – Ιούνιος 2019.

Για τη φιλοξενία (διαμονή, διατροφή) των συμμετεχόντων στις παραπάνω δράσεις για την περίοδο 04/03/2019 – 30/06/2019, προσκαλούμε κάθε ενδιαφερόμενο στην υποβολή προς το ΚΠΕ Σφακιωτών οικονομικής προσφοράς με το ΦΠΑ. Η έναρξη υποβολής των προσφορών είναι η 14/02/2019 και η λήξη η 02/03/2019 στις 12:00 το μεσημέρι ακριβώς. Η προσφορά του κάθε ενδιαφερόμενου μπορεί να υποβληθεί είτε με κατάθεσή της στα γραφεία του Κ.Π.Ε. Σφακιωτών , είτε με φαξ (2645061316), είτε με e-mail (kpelefka@otenet.gr). Σε περίπτωση συνεργασίας μας, πρέπει να γνωρίζετε ότι η εξόφληση γίνεται από το Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ., συνήθως μέσα σε λίγους μήνες από την έκδοση σχετικού παραστατικού (τιμολογίου κλπ). Για τις νόμιμες κρατήσεις, το Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. θα σας αποστείλει την αντίστοιχη βεβαίωση για φορολογική χρήση στο τέλος του οικονομικού έτους.

Οι προσφορές σας πρέπει να αναφέρονται στα εξής (αναφέρουμε συγκεκριμένα είδη χωρίς να αποκλείονται ισότιμες εναλλακτικές λύσεις και συνδυασμοί):

1) ΔΙΑΜΟΝΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΠΕ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ (π.χ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ) ΣΕ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΠΕ.

2) ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΠΕ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ (π.χ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ) ΣΕ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΠΕ.

Συγκεκριμένα:

2α) Πρωϊνό

2β) Δεκατιανό (ψωμί τύπου μπαγκετίνι, τυρί κίτρινο, γαλοπούλα, μαρούλι και ένα μπουκάλι νερό)

2γ) Ελαφρύ γεύμα ή δείπνο

Το μενού πρέπει να περιλαμβάνει διαφόρων ειδών κουλουράκια, ψωμί, σαλάτα, πίτα (π.χ τυρόπιτα, χορτόπιτα κλπ), κρεατικά (π.χ σουβλάκια, μπιφτέκια κλπ). Η προσφορά θα γίνει υπολογίζοντας μια ομάδα 40 ατόμων.

2δ) Γεύμα ή δείπνο

Το μενού πρέπει να περιλαμβάνει ψωμί, σαλάτα ανά 2 άτομα, τυρί φέτα ανά 2 άτομα κυρίως πιάτο κρεατικών (π.χ. μπριζόλα, κοτόπουλο κ.λπ.), συνοδευτικά (π.χ. ζυμαρικό, ρύζι, πατάτες κ.λπ.), φρούτο ή γλυκό.

 

Ο Υπεύθυνος του ΚΠΕ Σφακιωτών

Σταύρος Καλογερής